MesterNET

Hálózatkarbantartás

Irodában, telephelyen, de akár otthon sem ritka, hogy egyre több számítógép található, melyeket hálózatba kell kötni különböző szolgáltatások miatt. A legegyszerűbb példa erre, hogy minden gépen szeretnénk Internetezni, vagy egy közös nyomtatót használnánk.

Szakembereink vállalják, hogy kiépítik Önnél a hálózatot és beállítják a szükséges eszközöket, legyen az egy egyszerű néhány számítógépből, vagy nagyobb, akár több telephelyes hálózat!

Manapság a kisebb vállalkozások esetében is fontos lehet az adatok vagy felhasználói profilok központi helyen való tárolása, hogy az a hálózatban bármelyik munkaállomásról ugyanúgy legyenek elérhetőek. Sőt az Interneten keresztül (VPN), akár otthonról, vagy egy másik telephelyről/irodából se vegyünk észre különbséget, ha leülünk egy munkaállomás elé.

Természetesen a kiépítés után nem ér véget a munka! A MesterNET szakemberei vállalják a hálózat karbantartását és akár 24 órás technikai ügyeletet is nyújtanak a partnerei számára!

Már kiépített rendszeren karbantartását, felülvizsgálatát is vállaljuk!

A hálózathoz szükséges összes eszköz beszerzését vállajuk, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia!

Kérjen ajánlatot most!

« vissza

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tudjon meg többet!

Válasszon szolgáltatásaink közül, és ismerje meg a részleteket! Legyen Ön is a MesterNET ügyfele!

Rólunk írták

Nagyon meg vagyok a MesterNET-tel elégedve. Gyorsan és precízen dolgoztak, pontosan azt kaptam, amit vártam, ráadásul barátságos áron!

Gyorsan volt szükségem egy egyszerű, letisztult bemutatkozó oldalra, amit vállaltak, azt profin kivitelezték!

Bau-Szinkron Kft.

Referenciák

Pick Szeged Szezonfotó - Facebook alkalmazás

Ha részletesebben szeretne tájékozódni a referenciáinkról, azt ide kattintva teheti meg!